بررسی مشخصات و قیمت انواع میکروفن کنفرانسی

انواع میکروفن کنفرانس

اگر این سؤال شما هم هست که کدام میکروفون را برای اتاق جلسات یا کنفرانس خود تهیه کنم و بهترین میکروفن کنفرانسی کدام است، این مقاله منبع گسترده‌ای است که به بررسی مشخصات و قیمت انواع میکروفن کنفرانسی می‌پردازد و به شما در انتخاب گزینه متناسب با نیازتان کمک می‌کند؛ تا انتها همراه ما باشید.

انواع میکروفن کنفرانس و بودجه

اولین چیزی که در هنگام خرید باید در نظر بگیرید بودجه شماست. ما هرگز به کسی توصیه نمی‌کنیم که برای تجهیزات صوتی بیش از حد توان هزینه کنند. انواع میکروفن کنفرانسی مانند بسیاری از دستگاه ‌های صوتی، دارای قیمت های متفاوتی هستند. در این بازار بزرگ انتخاب خوبی برای هر میزان بودجه‌ای وجود دارد، کافی است که نیاز خود را بشناسید و درست انتخاب کنید. نسبت هزینه به سود خرید میکروفون را در نظر بگیرید. به عنوان مثال، اگر میکروفون برای تجارت مورد نیاز است، شاید افزایش بودجه ارزش آن را داشته باشد.

 

انواع میکروفن کنفرانس دینامیک، کندانسور و ریبون

 

میکروفون ها به عنوان مبدل تعریف می شوند، به این معنی که یک شکل از انرژی در این مورد، امواج صوتی را به شکل دیگری از انرژی در این مورد، سیگنال های صوتی الکتریکی تبدیل می کنند. انواع مبدل‌های متعدد و مختلفی در میکروفون ‌ها یافت می‌شود اما 3 مورد اصلی که قابل ذکر هستند به شرح زیر است:

  • میکروفون های دینامیک
  • میکروفون های خازنی
  • میکروفون های روبانی

میکروفون های دینامیک یا پویا

میکروفون‌های دینامیک که گاهی به آن ها میکروفون‌های سیم پیچ متحرک نیز گفته می‌شود از القای الکترومغناطیسی برای تبدیل صدا به صدا استفاده می‌کنند. یک سیم پیچ از مواد رسانا به دیافراگم میکروفون وصل شده و در یک میدان مغناطیسی معلق است. با حرکت دیافراگم، سیم پیچ یک میدان مغناطیسی در حال تغییر را تجربه می کند و یک سیگنال صوتی الکتریکی تولید می شود.

همچنین بخوانید :  مشخصات و قیمت پک کامل ویدئو کنفرانس

برخی از میکروفون های پویا دارای ترانسفورماتور خروجی هستند درحالی‌که برخی دیگر این‌گونه نیستند. طراحی ساده میکروفون‌های دینامیک دلیل مهم ارزان‌تر بودن میکروفون‌های داینامیک نسبت به همتایان روبانی و کندانسور خود است.

به طور کلی، میکروفون های پویا کمترین حساسیت را نسبت به تغییرات فشار صدا و آسیب فیزیکی دارند. این باعث می‌شود که برای کاربردهای سطح فشار صدای بالا (SPL) و در محیط های پر سر و صدا گزینه های خوبی باشند.

 

میکروفون های خازنی

میکروفون های خازنی صدا را از طریق اصول الکترواستاتیک به صدا تبدیل می‌کنند. دیافراگم و صفحه پشتی ثابت نوعی خازن معروف به کندانسور را تشکیل می‌دهند. هر حرکت دیافراگم باعث تغییر در ظرفیت خازنی و در نتیجه سیگنال صوتی در خروجی می‌شود.

برای کارکرد، خازن کپسول میکروفون کندانسور باید شارژ شود. این را می‌توان از طریق برق خارجی انجام داد. میکروفون های خازنی پیچیده‌تر هستند و بنابراین اغلب گران‌تر هستند. همان‌طور که گفته شد، بسیاری از میکروفون‌های ارزان موجود در بازار از کپسول‌های الکتریکی و مسیرهای سیگنال نسبتاً ساده استفاده می‌کنند.

کندانسورها اغلب به این دلیل انتخاب می‌شوند که حساس هستند، پاسخ‌ های فرکانسی گسترده و مسطح دارند و برای ثبت دقیق تفاوت‌ های ظریف عملکرد مناسب‌تر هستند. این میکروفون ها اغلب برای برنامه های استودیویی انتخاب می شوند. این میکروفن ها نیز به برق نیاز دارند و به گونه ای طراحی شده‌اند که در برابر سوء استفاده فیزیکی همراه با دما و رطوبت شدید مقاومت کنند.

 

میکروفون های روبانی

مانند میکروفون‌های پویا، مبدل‌های میکروفون نواری از القای الکترومغناطیسی استفاده می‌کنند. این بار، عنصر رسانا یک دیافراگم نواری نازک است که در یک میدان مغناطیسی با توجه به امواج صوتی اطراف آن حرکت می کند.

همچنین بخوانید :  مزایا و معایب ویدئو کنفرانس اور

از آنجایی که سیگنال خروجی از مبدل نواری نسبتاً کم است، بسیاری از میکروفون های نواری ترانسفورماتور در خروجی دارند. یک ترانسفورماتور خروجی همچنین به محافظت از عنصر نواری شکننده ذاتی در برابر آسیب ناشی از نوسانات الکتریکی مثل از برش ناگهانی یا درگیر و قطع شدن برق کمک می کند.

میکروفون‌های ریبون عموماً به تفاوت‌های ظریف در صدا بسیار حساس هستند و تمایل دارند فرکانس‌های بالا را به آرامی پخش کنند. این ترکیب صدای آنها را با جزئیات و در عین حال گرم می کند. میکروفون های ریبون بسیار شکننده هستند و ممکن است در اثر حرکت بیش از حد هوا آسیب ببینند.

 

انواع میکروفن کنفرانس از نظر ظاهری

 

سیمی

سیستم های کنفرانس سیمی که از نمونه های رایج انواع میکروفن کنفرانس نیز هستند معمولاً دارای بهترین فناوری کنفرانس دیجیتال را با گزینه های مناسب کنفرانس برای هر اتاق جلسه به شما ارائه می دهد.

بی سیم

جدیدترین نسل فناوری کنفرانس بی سیم، جلسات را انعطاف پذیرتر از همیشه می‌کند و دیگر دردسر سیم های پیچیده شده به هم و محدودیت مکانی میکروفون های سیمی را نداشته و صدای با کیفیت و بدون وقفه را برای سالن های کنفرانس شما به ارمغان می آورد.

 

جمع بندی

 

برای انتخاب و خرید تجهیزات سالن کنفرانس صوتی و تصویری در کاربردها و انواع مختلف و در برند های معتبر و روز داخلی و خارجی مانند برند شور (Shure) می‌توانید به سایت نوآوران مراجعه کنید. برای اطلاعت تکمیلی رجوع شود به معرفی و خرید انواع سیستم های کنفرانس

 

منابع

https://mynewmicrophone.com/the-ultimate-microphone-buyers-guide/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

باز کردن چت
سلام
چطوری میتونم کمکت کنم؟
Call Now Buttonتماس بگیرید