چطور برای کلاس درس یک وایت برد هوشمند انتخاب کنیم؟

وایت برد هوشمند

در عصری که وایت برد هوشمند و سیستم‌های پروجکشن در کلاس درس رایج شده‌اند، انقلاب پیشرفته تکنولوژیکی این عرصه را به سمت نوآوری های جدیدی سوق می‌دهد. وایت برد تعاملی به دانش آموزان کمک می کند تا با ترویج تفکر انتقادی و درگیر شدن در درس، به اهداف یادگیری بالاتری دست یابند.

تنها مشکل، انتخاب مناسب ترین وایت برد هوشمند برای شما و دانش آموزانتان است که البته بدون شناخت کافی، کار آسانی نیست، زیرا تبلیغات و اصطلاحات بسیاری در این زمینه وجود دارد که شاید حتی اسم آنها نیز به گوشتان نخورده باشد. اما نکران نباشید ما این کار را برای شما انجام داده‌ایم و در ادامه نکات مهمی که برای خرید بهترین وایت برد های تعاملی برای کلاس درس به آن نیاز دارید را با شما به اشتراک می گذاریم.

1. اندازه و طراحی وایت برد هوشمند

وایت برد های تعاملی که برای اکثر کلاس‌های درس مناسب هستند از 55 تا 98 اینچ تولید می شوند که محبوب‌ترین اندازه‌ها در محدوده 65 تا 84 اینچ قرار دارد. اندازه کلاس درس، باید اندازه صفحه نمایش شما را تعیین کند. قاعده اصلی این است که صفحه نمایش باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا دانش آموزان انتهای کلاس بتوانند به راحتی فونت با سایز ۲۰ را بخوانند.

وزن بردهای هوشمند از 38 کیلوگرم تا بیش از 100 کیلوگرم در برخی موارد متغیر است، بنابراین برای نصب روی دیوار کلاس باید مسائل ایمنی به دقت در نظر گرفته شود.

۲.         وضوح یا رزولوشن وایت برد تعاملی

وضوح یا رزولوشن همان تعداد پیکسل های (نقاط رنگی جداگانه) موجود در صفحه است. وضوح به عنوان تعداد پیکسل ها در محور افقی ضربدر تعداد پیکسل ها در محور عمودی تعریف می شود. هرچه رزولوشن تصویر بالاتر باشد، تصویر واضح تر و برجسته تر است.

برای کلاس های درس امروزی، رزولوشن کمتر از استاندارد High Definition 1080P (1920×1080) نباید در نظر گرفته شود. برخی از وایت برد های تعاملی در حال حاضر با وضوح بسیار بالاتری نیز موجود هستند که در صنعت به آن  4k(3840×2160) می‌گویند.

همچنین بخوانید :  آیا می توان از ویدئو پروژکتور اپسون EPSON EB-E10 در اتاق پر نور استفاده کرد؟

3. طول عمر وایت برد هوشمند

همیشه دانستن طول عمر بردهای تعاملی و شرایط گارانتی هر دستگاه ارزش خرید آن را مشخص می کند. توصیه ما به هر کسی که به دنبال خرید پنل های تعاملی است این است که پیشنهاد هر فروشنده ای را که کمتر از 3 سال ضمانت یا گارانتی ارائه می دهد، رد کنید.

4. عملکرد صفحه لمسی

یکی از دلایل اصلی خرید یک وایت برد تعاملی، استفاده از صفحه  لمسی و ضربه زدن روی صفحه نمایش است. با توجهوبه اینکه باید دانش‌آموزان را به مشارکت و همکاری سر کلاس دعوت کنید، به نقاط لمسی تعاملی بیشتری در وایت برد هوشمند نیاز دارید.

اکثر صفحه نمایش های لمسی تعاملی با 6 یا 10 نقطه تاچ همزمان در دسترس هستند. توصیه ما این است که فقط صفحه های تعاملی با 6 نقطه لمسی یا بیشتر را برای خرید در نظر بگیرید.

5.         پورت های ورودی و خروجی وایت برد هوشمند

یکی از نکاتی که قبل از خرید برد هوشمند باید در نظر بگیرید این است که چگونه می‌خواهید از پنل تعاملی خود استفاده کنید، با چه نرم‌افزاری سر کلاس باید کار کنید و به چه رایانه‌ای، لپ‌تاپ یا رایانه شخصی به سبک بلید یکپارچه نیاز دارید تا کارایی شما را تضمین کند. در کنار این ملاحظات، شما همچنین باید یک برد تعاملی را انتخاب کنید که اتصالات ورودی و خروجی کافی را به شما ارائه دهد.

سازندگان معتبر وایت برد های هوشمند معمولا تعداد 2 یا بیشتر ورودی HDMI، ورودی VGA، Component، AV و ورودی های صوتی PC را روی دستگاه قرار می دهند. علاوه بر این، باید حداقل یک پورت USB2.0 و یک پورت USB 3.0 برای اتصال احتمالی چنین دستگاه هایی در جلوی صفحه نمایش برای دسترسی آسان وجود داشته باشد.

       6. قابلیت اتصال به شبکه

همه برد های هوشمند که دارای پخش‌کننده اندروید یا ویندوز یکپارچه هستند، باید دارای رابط شبکه اترنت (اتصال LAN-RJ45) یا با قابلیت Wi-Fi تعبیه‌شده باشند.

همچنین بخوانید :  بررسی مشخصات و قیمت ویدئو پروژکتور اپسون EPSON EB-L200F

 

7. وضوح صدای برد تعاملی

اکثر پانل های تعاملی معتبر باید دارای نوعی سیستم بلندگوی یکپارچه باشند، اگرچه در برخی موارد، این بلندگوها برای محیط های کلاس درس بزرگ نامناسب تلقی می شوند. یافتن بلندگوهای 2×10 واتی در اکثر پانل های تعاملی که در بیشتر موارد رو به عقب هستند، معمول است. رز برخی موارد نیز بلندگدهای رو به جلو تعبیه شده که در مقایسه با نمایشگرهایی با بلندگوهای رو به عقب، بهبود قابل توجهی در حجم و کیفیت صدا ایجاد می کنند. با این حال، تجهیزات صوتی جانبی به آسانی و با کمترین هزینه در دسترس هستند و به خوبی در زیر پانل‌های تعاملی بیشتر تولیدکنندگان ادغام می‌شوند و کیفیت صدای قابل دستیابی در محیط کلاس را بهبود می‌بخشند.

 

8. نرم افزار وایت برد هوشمند

هر وایت برد هوشمند مجهز به نرم افزاری است که برای ارائه تجارب مختلف آموزشی – یادگیری طراحی شده اند. نرم‌افزار پشتیبانی از قلم و تاچ برای بحث‌های تعاملی در گروه،  دسته بندی موضوعات خاص، نمایش محتواهای صوتی و تصویری و پرزنتیشن استفاده می‌شود. وایت برد تعاملی می تواند تنوع کافی برای تطبیق با سبک های مختلف یادگیری دانش آموزان در کلاس فراهم کند.

 

جمع بندی

اگر به دنبال تسهیل همکاری و تعامل بیشتر بین دانش‌آموزان در کلاس خود هستید، باید به دنبال خرید یک وایت برد هوشمند باشید که به چندین دانش‌آموز اجازه می‌دهد تا با رسانه‌های پیش‌بینی‌شده تعامل داشته باشند. مشارکت چند دانش آموز امکان کار گروهی و ارائه، گسترش طرح درس و افزایش مشارکت دانش آموزان را فراهم می کند. در خرید وایت برد تعاملی علاوه بر اندازه، باید در دسترس بودن نقاط لمسی مولتی تاچ و همچنین وضوح و سیستم عامل وایت برد را در نظر بگیرید.

اگر نیاز به اطلاعات بیشتری در خصوص خرید وایت برد هوشمند دارید، با مشاورین ما در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

باز کردن چت
سلام
چطوری میتونم کمکت کنم؟
Call Now Buttonتماس بگیرید